Vad är era öppetider och när kan jag få maten levererad?

Vi levererar maten fram till kl 18.00 på vardagar och mellan 10.00-14.00 på lördagar. det går bra att ringa när som och lämna meddelande, dock svarar vi inte på söndagar och ibland har vi mycket att göra och kan inte komma till telefonen.

Hur lång innan måste jag ringa in min beställning?

Vi är aldrig omöjliga men helst vill vi ha din beställning några dagar innan leveransdagen.

Var befinner ni er?

Mattipset utgår från Skara och finns på Skaraborgsgatan 64 (gamla Grönlunds Plåt) i Skara.

Vad kostar leveransen?

Vi på mattipset tycker att det ska vara lätt och prisvänligt att beställa catering därför erbjuder vi leverans helt gratis, vid beställning över 1000:- och inom en radie på 3 mil därefter tillkommer en avgift på 150:-/mil, exempel bor du 4 mil bort så kostar det 100:- (du betalar endast för enkel resa).

Hur serveras maten?

Vi vill vara så miljövänliga som möjligt och därför levereras maten på uppläggningsfat och formar av glas eller porslin. Det ser ju också så mycket finare ut på ditt festbord med riktiga formar.

Hur återlämnas formarna?

För att vi ska kunna hålla bra service och våra låga priser behöver vi er hjälp att diska formar och uppläggningsfat. Återlämna bör ske inom fem dagar i en returlåda utanför vårat kök på Skaraborgsggatan 64 (gamla Grönlunds Plåt) i Skara.

Hur kan jag betala?

Betalning kan ske på tre olika sätt. Antingen kort, swish eller så får du en faktura vid leverans som skall betalas inom 10 dagar.

Kan jag hyra porslin hos er?

Ja, kontakta oss för pris och mer information.
Telefon: 0511-120 02,
E-post: info@mattipset.com